Bilde av Bantry Bay International feriested
Bilde av Bantry Bay International feriested
Bilde av Bantry Bay International feriested
Bilde av Bantry Bay International feriested
Bilde av Bantry Bay International feriested

Adresse: 44A Victoria Road, PO Box 777, Sea Point, 8060, Sør-Afrika
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.bantrybayinternational.co.za

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Bantry Bay International vacation Resort? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Fabled Cape Town har alt: en pen by flankert av dypblått hav og fjellutsikt. Sett deg inn i klippene i Bantry Bay, dette timeshare er virkelig noe spesielt. Hver leilighet åpner opp for salt sjøluft og en solfylt terrasse. På Bantry Bay International Vacation Resort vil du kunne se ut over et massivt hav, uten noe annet mellom deg og det neste kontinentet.

Sør-Afrika er et unikt feriemål, kjent for sitt dyreliv og vin. Reise og fritid Gruppe timeshare-meglere elsker alternativene for safari, hvor du vil kunne se sjiraffer, elefanter og selvfølgelig majestetiske løver. En dukkert i svømmebassenget vil oppdatere deg i tide til solnedganger.

For de som liker mer enn en og annen slurk, har Cape Town et vell med vinturer som tilbys, en fantastisk dag ute som gjør det mulig for drikker å lære så vel som å unne seg. For noe litt mer sportslig tilbyr en tur opp Taffelberget utrolig utsikt, selv om alle kan bli med og få tilgang til platået på toppen via taubanen. Det er en grunn til at Bantry Bay International Vacation Resort ser besøkende komme tilbake tiår etter tiår: magien må sees for å bli trodd.

Bantry Bay International ferieanleggsfasiliteter

Enhetsfasiliteter
Heis (alle enheter), telefon (alle enheter), kjøkken (alle enheter, full), vaskemaskin / tørketrommel (noen enheter)
Resort Fasiliteter
Basseng, vaskeri
Nærliggende fasiliteter
Strand (i nærheten), vannski (9.0 km), brettseiling (i nærheten), båtliv (9.0 km), fiske (i nærheten), golf (3.0 km), tennis (3.0 km), squash (3.0 km), ridning (9.0 km) ), Helseklubb (i nærheten), Spa (3.0 km), Live underholdning (1.0 km), Dagligvarer (i nærheten), Medisinsk innretning (i nærheten), Restaurant (i nærheten), Snackbar (i nærheten), Shopping (i nærheten)
Flyplass
Cape Town internasjonale lufthavn - 16.0 kilometer / 25.0 km
Sjekk inn / ut
Fredag

Kjøpe Bantry Bay International ferieresort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Bantry Bay International feriested før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Bantry Bay International vacation Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Bantry Bay International feriested

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Bantry Bay International feriestedseiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Bantry Bay International vacation Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Bantry Bay International vacation Resort kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.