Bilde av Banana Beach Holiday Resort
Bilde av Banana Beach Holiday Resort
Bilde av Banana Beach Holiday Resort
Bilde av Banana Beach Holiday Resort
Bilde av Banana Beach Holiday Resort

Adresse: Toucan St., PO Box 451, Annerley, 4230, Sør-Afrika
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.bananabeach.co.za

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Banana Beach Holiday Resort? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Gir en rekke rimelig timeshare innkvarteringsmuligheter Banana Beach Holiday Resort tilbyr eiere en ideell familieferie for å utforske all den naturskjønne skjønnheten South Coast har å tilby.

Kwazulu Natal South Coast har en overflod av naturskjønne attraksjoner som gjør det til et paradis for turister å slappe av og oppleve. Sett blant frodige, tropiske vegetasjoner, har denne badebyen fantastisk utsikt over Banana Beach. Bli involvert i mange aktiviteter på stedet eller bare slapp av på gylne strender.

Andre attraksjoner inkluderer Ren Venom Snake Park, Oribi Gorge Nature Reserve, Vernon Crookes Nature Reserve og den fantastiske Wild Coast. Et besøk til Gamle MacDonalds gård vil underholde barna mens de lærer dem om dyr og gårdsliv.

Banana Beach Holiday Resort Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, fullt), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Strand, Barnepass, Barn s Basseng, Fiske, Spillerom, Snackbar, Svømmebasseng, Vindsurfing,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleiefirma (19.0 miles), Casino (40.0 miles), Golf (6.0 miles), Matbutikk (Nærliggende), Ridning (19.0 miles), Live Entertainment (19.0 miles) , Dykking (1.0 miles), shoppingområde (31.0 miles), vannski (19.0 miles),
Flyplass
Louis Botha / Durban - (68 miles - 109 km)
Sjekk inn / ut
Fredag

Kjøper Banana Beach Holiday Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Banana Beach Holiday Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Banana Beach Holiday Resort hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Banana Beach Holiday Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Banana Beach Holiday Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Banana Beach Holiday Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Banana Beach Holiday Resort kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.