Bilde av Balaia Park
Bilde av Balaia Park
Bilde av Balaia Park
Bilde av Balaia Park
Bilde av Balaia Park

Adresse: Balaia Park (#2731), Balaia Golf Village, Quinta da Semina, Balaia, 8200-912 Albufeira, Portugal
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.balaiagolfvillage.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Balaia Park


Leve livet i fanget av luksus på Balaia Park, hvor tid tilbrakt avslappende i boblebadet, tyrkisk bad og oppvarmet innendørsbasseng, er tid godt brukt. Unn deg en aromaterapi eller hydroterapi eller en full kroppsmassasje på stedet.

Vekk fra det avslappende miljøet i feriestedet, venter Portugal. Albufeira er kjent for sitt natteliv, hvor ungdommer og ungt hjerte ser ut til å sosialisere seg i den kalde kvelden varmen. Livlig musikk holder tærne tapping og festen spyller ut på gatene. Dagene er best tilbrakt slikke i solskinnet ligger ved bassenget, og Balaia Park har du dekket på den fronten med et utvalg av seks utendørs muligheter!

De timeshare Leilighetene varierer fra studio til tre-roms enheter, så uansett hvem du velger å reise med, kan du være sikker på at det vil være nok plass til alle. Leilighetene er utstyrt med alt du trenger for å bli kreative på kjøkkenet, men Reise og fritid Gruppe timeshare meglere anbefaler å prøve en av bassengrestaurantene for noe virkelig spektakulært. Portugisisk og internasjonal mat tilbys, alt satt i den flotte eiendommen på feriestedet.

Balaia Park Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Oppvaskmaskin (noen enheter), kjøkken (alle enheter, fullt), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter), vaskemaskin / tørketrommel (noen enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Treningsutstyr, Golf, Matbutikk, Frisør, Helseklubb, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng (Innendørs / Utendørs), Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Fiske (9.0 miles), Ridning (9.0 miles), Klesvask (I nærheten), Live Entertainment (Nærliggende), Medisinsk utstyr (Nærliggende), Squash (9.0 miles), Fiske (3.0 miles) Miles), Vannski (2.0 miles), vindsurfing (i nærheten),
Flyplass
Faro - (29 miles - 46 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Balaia Park timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Balaia Park før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Balaia Park, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Balaia Park

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Balaia Park eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Balaia Park.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Balaia Park kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.