Bilde av Bakgatla
Bilde av Bakgatla
Bilde av Bakgatla
Bilde av Bakgatla
Bilde av Bakgatla

Adresse: Bakgatla Gate, Pilanesberg National Park, POBox 6651, Rustenburg 0300, Sør-Afrika
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.goldenleopardresorts.co.za

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Bakgatla? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Pilanesberg National Park er et fristed for storspillvisning i et malariafritt miljø i Sør-Afrika. Foretrukket av reisende for sin tilgjengelighet i forhold til andre spillreserver i regionen, sprer denne parken med dyreliv, rik på økologi, og ligger i det vakre landskapet i en gammel vulkan. Opplev denne fulle safarien og nyt en timeshare bo på Bakgatla Resort. Anbefales for behandling av Reise og fritid Gruppe timeshare meglere, er denne campingvogn og telt resort ligger i hjertet av parken, garanterer en stor ekspedisjon.

Eventyrturer og utendørsaktiviteter som fugletitting, utflukter og spillstasjoner gjør at du kan dykke lenger inn i ferien. Det er også et svømmebasseng, lekeplass, restaurant, grillplass, mini-mart og konferanse- og ablusjonsanlegg for din bekvemmelighet. I mellomtiden finner du et rolig tilfluktssted i kolonistilhytten, som er best for lengre opphold. Denne innkvarteringen har loft, kjøkken og kjøleskap. I mellomtiden, for de som ønsker en mer rustikk opplevelse, kan du nyte det eksakte safari teltet eller velge campingplasser og campingvogner som kan bli elektrifisert eller på annen måte. Alle rommene har bad. Utvilsomt har Bakgatla tenkt på alt du trenger for en fin ferie.

Bakgatla fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Gulvteppe (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene),
Resort Fasiliteter
Konferansefasiliteter, Restaurant, Svømmebasseng, Telefon
Nærliggende fasiliteter
Golf (6.0 miles), matbutikk (6.0 miles), medisinsk anlegg (6.0 miles)
Flyplass
Tambo International Airport - 200 km
Sjekk inn / ut
Fredag

Kjøper Bakgatla timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Bakgatla før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Bakgatla, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Bakgatla

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Bakgatla eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Bakgatla.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Bakgatla kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.