Bilde av Bahia Blanca
Bilde av Bahia Blanca
Bilde av Bahia Blanca
Bilde av Bahia Blanca
Bilde av Bahia Blanca

Adresse: Apartamentos Bahia Blanca, Calle la Palma, 135130 Puerto Rico-Mogan, Las Palmas, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.bahiablanca.es

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Bahia Blanca


Plassert mellom Puerto Rico og Amadores finner du timeshare på Bahia Blanca, en skjult juvel i kronen på solskinnsøya Gran Canaria. Å være en åsside, vil du ha en fantastisk utsikt uansett din leilighet, sammen med alle apparatene du trenger for ditt opphold - nyt velkomstpakken ved ankomst også, med te- og kaffefasiliteter og ferskt brød . En kabelbane tilbys, som gir enklere tilgang til overnatting som ligger høyere på bakken. Dette feriestedet er ikke bare flott for familier, med sin vell av morsomme aktiviteter (inkludert daglige barnas underholdning fra feriestedets personale og rifleskyting for de eldre guttene og jentene), men er også en romantisk ferie for deg og den spesielle personen .

Dette feriestedet gjør at du gjør så mye eller så lite som du vil-delta i aktiviteter, treningssenter og omkringliggende turstier, eller bare ta en tur nedover veien til de fredelige strendene i Amadores eller det spennende nattelivet i Puerto Rico. Begge tilbyr fantastiske restauranter med lokal spesialitet mat, eller du kan bli på stedet til lunsj og forfriskninger på en av de mange bassengbarene. Til timeshare videresalg på Bahia Blanca, velg Reise og fritid Gruppe.

Bahia Blanca Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle enheter, Minikjøkken / Full) Vaskemaskin / tørketrommel (Noen enheter) Oppvaskmaskin (Noen enheter) Mikrobølgeovn (Noen enheter)
Resort Fasiliteter
Pool Tennis Treningsutstyr Badstue Boblebad / boblebad Live underholdning Telefon Bilutleie Dagligvarer Klesvask Restaurant
Nærliggende fasiliteter
Strand (i nærheten) Vannski (i nærheten) Vindsurfing (i nærheten) Dykking (Nærliggende) Båtliv (I nærheten) Fiske (I nærheten) Golf (11.0 km) Squash (I nærheten) Ridning (7.0 km) Casino (7.0 km) Medisinsk anlegg (I nærheten)
Flyplass
Las Palmas - 30.0 miles / 48.0 km
Sjekk inn / ut
Lørdag, mandag

Kjøper Bahia Blanca timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Bahia Blanca før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Bahia Blanca, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Bahia Blanca

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Bahia Blanca eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Bahia Blanca.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Bahia Blanca kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.