Bilde av Auchrannie Country Club
Bilde av Auchrannie Country Club
Bilde av Auchrannie Country Club
Bilde av Auchrannie Country Club
Bilde av Auchrannie Country Club

Adresse: Brodick, Isle of Arran, KA27 8BZ, Skottland
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.auchrannie.co.uk

Interessert i eiendommer for salg og leie på Auchrannie Country Club? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Det er vanskelig å forestille seg hvordan man kan legge til den allerede ulastelige skjønnheten til Isle of Arran i Skottland, men Auchrannie Country Club har funnet det ut. Overdådig og luksuriøs, den perfekte timeshare ferien begynner med sine tre separate innkvartering.

Romantikk og intimitet trives på Auchrannie House Hotel. Hver individuelt utformet salong har store soverom, brennende branner og glamorøse bad med regndusj og badekar. I mellomtiden tilbyr Auchrannie Spa Resort komfort i sine rom og suiter utstyrt med stue, køyeseng, terrasse og bad med boblebad. Endelig, ikke å gå glipp av er luksus lodges som tilbyr fantastisk utsikt over Glen Cloy.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere forsikrer ikke et kjedelig øyeblikk i Auchrannie Country Club. Med sine varierte fasiliteter, inkludert tjue meter innendørs svømmebasseng, dampbad, treningsstudio, idrettshall og internettrom, vil du aldri kjede deg. A Spa er også et reisemål på egen hånd, i tillegg til de tre prisbelønte restaurantene på stedet. For barn venter også den tre-lags innendørs mega myke leken. Til slutt ligger feriestedet bare gangavstand til Brodick Castle, golfbaner, butikk og strand. Det er rett og slett perfeksjon.

Auchrannie Country Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Full), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel
Resort Fasiliteter
Barnebasseng, treningsutstyr, frisør, helsestudio, vaskerom, restaurant, badstue, svømmebasseng (innendørs), boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Båtutleie (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Medisinsk teknisk utstyr (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Tennis Vannski (i nærheten), vindsurfing (i nærheten),
Flyplass
Glasgow - (41 miles - 65 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Auchrannie Country Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Auchrannie Country Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Auchrannie Country Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Auchrannie Country Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Auchrannie Country Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Auchrannie Country Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Auchrannie Country Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.