Bilde av Atlas Vacation Holiday Club
Bilde av Atlas Vacation Holiday Club
Bilde av Atlas Vacation Holiday Club
Bilde av Atlas Vacation Holiday Club
Bilde av Atlas Vacation Holiday Club

Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.leisuredimensions.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Atlas Vacation Holiday Club? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Frihet, fleksibilitet og muligheter for utveksling eller gaveuke: disse er bare noen av de myriade fordelene som tilbys når du kjøper timeshare Peker med Atlas Vacation Club. Du blir med i en eksklusiv gruppe medlemmer som kommer til å ta noen av de mest spennende ferier verden har sett. Du er garantert å finne noe som passer deg med en portefølje av trettiseks alpinanlegg i sytten forskjellige destinasjoner, fra en engelsk naturferdighet til spenningen i Florida-parkene, fra en byferie i Europa til eksotisme og travelhet i Thailand. Gjør alt i ditt eget tempo, på egen tid - som kan lånes fra neste år for å forlenge ferien, eller banket hvis du planlegger en virkelig spesiell ferie i fremtiden.

Overnatting og fasiliteter varierer fra feriested til feriested, men kvaliteten er garantert uansett hvor du befinner deg. Lyse ferier i klubben ligger like godt, og du kan til og med bytte ut ved hjelp av RCI-systemet for å utforske alternativer utenfor klubbens portefølje. Hvis det du ønsker er trygghet for garantert ferie, men fleksibiliteten til valg, Reise og fritid Gruppe Anbefaler å vurdere timeshare Peker med Atlas Vacation Club.

Kjøper Atlas Vacation Holiday Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Atlas Vacation Holiday Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Atlas Vacation Holiday Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Atlas Vacation Holiday Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendommer i Atlas Vacation Holiday Club. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Atlas Vacation Holiday Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Atlas Vacation Holiday Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.