Bilde av Atlantic View
Bilde av Atlantic View
Bilde av Atlantic View
Bilde av Atlantic View
Bilde av Atlantic View

Adresse: Calle Salinas 8, Los Mojones, 35510 Puerto del Carmen, Lanzarote, Kanariøyene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Atlantic View? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Beliggende på en vakker åsside som vender ut mot Puerto del Carmen havn, ligger Atlantic View Resort i Lanzarote, Spania, et intimt og avslappende leilighetskompleks med to etasjer som skaper perfekte utflukter for både par, venner og familier. Alt du trenger kan bli funnet i dette feriestedet. Hver av de to-og to-roms timeshare Leilighetene er smakfullt innredet og utstyrt med satellitt-TV, fullt utstyrt kjøkken og bad med boblebad. Rolig utsikt over svømmebassenget kan nytes fra romterrassene også. Leilighetene med ett soverom har plass til fire gjester, mens de to soverommene er velkomne seks.

Vurdert toppklasse ved Reise og fritid Gruppe timeshare meglere, Atlantic View berømmer dessuten gjester med varierte fasiliteter, inkludert en utendørs voksen og barnebasseng med rikelig solsenger, bassengbar, restaurant som serverer britisk mat og lokale retter, og cocktailsalong med levende underholdning. En spisestue og stue med komfortable sitteplasser, digital-TV, mini-hi-fi og videospiller og DVD-spiller er også tilgjengelig. I mellomtiden er butikker, restauranter og natteliv kun få minutter fra feriestedet. Andre attraksjoner i nærheten inkluderer en myk sandstrand som er kantet med lava-baserte steinbassenger, arbeidshavn og fiskeplasser.

Atlantic View Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kokemuligheter, video eller DVD
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Svømmebasseng, Utendørs
Nærliggende fasiliteter
Strand, Båt Marina / Lansering, Kasino Gambling, Underholdning, Live, Treningsrom, Utstyrt, Fiske, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Ridning, Vaskeritjenester, Lekeplass, Restaurant, Seiling / Utleie, Dykking, Tennis
Flyplass
Arrecife / ACE6 Miles / 10 KM
Sjekk inn / ut
Torsdag

Kjøper Atlantic View timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Atlantic View før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Atlantic View, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg ved Atlantic View

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Atlantic View eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Atlantic View.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Atlantic View kan det være trygt å vite at de er i trygge hender med penger som er deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.