Bilde av Atlantic Club Reserva de Marbella
Bilde av Atlantic Club Reserva de Marbella
Bilde av Atlantic Club Reserva de Marbella
Bilde av Atlantic Club Reserva de Marbella
Bilde av Atlantic Club Reserva de Marbella

Adresse: Atlantic Club Reserva de Marbella, Ctra. Nacional 340, Km. 193.6, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.vimehotels.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Atlantic Club Reserva de Marbella


For en overlegen ferie, se ikke lenger enn de aptly-kalt overlegen leilighetene på Atlantic Club Reserva de Marbella. For de som foretrekker et koseligere hjem borte fra hjemmet, er det også tosidige leiligheter. Hvert alternativ er utstyrt med air condition, balkonger og terrasser, slik at du kan sitte fredelig og beundre naturen uansett hvilken tid på dagen det er.

Landskapet i Marbella er verdensberømt. De hvitkalkede veggene, som er så spennende for Spania, er drapert med fargerike blomster og grønt, noe som gir byen et frodig, friskt utseende. En populær strand er et bra sted å ta en solseng og parasoll, og beundre havet, en dyp kongeblå, som kysser kysten. For de med ekstra energi er det et godt valg for en dag ute å vandre de imponerende åsene bak byen, og for de som foretrekker å stirre og tenke på, finnes det mange lokale kafeer og barer.

Du kan ikke gå galt med a timeshare I Malaga, en region som er kjent for sine milde vintre og varme somre, og Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere vet at Atlantic Club Reserva de Marbella er toppen av boligen som tilbys. Uansett hvilken tid på året du bestemmer deg for å besøke, venter skjønnhet på deg.

Kjøper Atlantic Club Reserva de Marbella timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Atlantic Club Reserva de Marbella før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Atlantic Club Reserva de Marbella, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Atlantic Club Reserva de Marbella

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Atlantic Club Reserva de Marbella eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Atlantic Club Reserva de Marbella.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Atlantic Club Reserva de Marbella kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.