Bilde av Atlantic Club Campanario Calahonda
Bilde av Atlantic Club Campanario Calahonda
Bilde av Atlantic Club Campanario Calahonda
Bilde av Atlantic Club Campanario Calahonda
Bilde av Atlantic Club Campanario Calahonda

Adresse: Avenida de Espana 22, Urbanización Sitio de Calahonda
29650 Mijas-Costa
Malaga, SPANIA
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Atlantic Club Campanario Calahonda? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Costa del Sol fremhever solskinsforventninger, og denne utrolige regionen i Spania gir absolutt på den fronten. Med nesten tre tusen solstråler om året, men relativt milde temperaturer, uansett årstid, er området et smart valg for den dyktige reisende.

Den lille byen Mijas er en hvitkalket andalusisk skjønnhet med sjarm til overs, og i mellom golfrunder på en av de syv spektakulære kursene kan du kaste inn lokalt dyrkede delikatesser i en av strandrestaurantene. For golfelskere er området en drøm som går i oppfyllelse, med både historisk viktige førtiårige kurs og uberørte nyutviklede kurs.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere sikkert vet hva som gjør et feriested skiller seg ut og for oss, som setter Atlantic Club Campanario Calahonda fast øverst på listen. Det unike bassenget er segmentert i fire kronblad, en strålende utsikt fra balkongen til noen av timeshare leiligheter, enten studio, ett-, to- eller til og med tre-roms. Med stranden bare noen minutter unna og nær A7, er Atlantic Club Campanario Calahonda et fantastisk alternativ for de som virkelig ønsker å få mest mulig ut av ferien.

Atlantic Club Campanario Calahonda Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, delvis / full), mikrobølgeovn (noen enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, treningsutstyr, medisinsk utstyr, badstue, svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand (Nærliggende), Båtliv (3.0 miles), Casino (12.0 miles), Fiske (3.0 miles), Golf (3.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Vaskeri , Live Entertainment (Nærliggende), Lekeplass Area (Nærliggende), Dykking (3.0 miles), Shopping Area (Nærliggende), Tennis (2.0 miles), Vannski (3.0 miles), Wind Surfing (3.0 miles)
Flyplass
Malaga - (24 miles - 38 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Atlantic Club Campanario Calahonda timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Atlantic Club Campanario Calahonda før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Atlantic Club Campanario Calahonda, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Atlantic Club Campanario Calahonda

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Atlantic Club Campanario Calahonda eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Atlantic Club Campanario Calahonda.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Atlantic Club Campanario Calahonda kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.