Bilde av Atlantic Beach Club
Bilde av Atlantic Beach Club
Bilde av Atlantic Beach Club
Bilde av Atlantic Beach Club
Bilde av Atlantic Beach Club

Adresse: Paseo Costa Canaria, Playa del Ingles, Kanariøyene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Atlantic Beach Club


Gran Canaria, en av Kanariøyene kjeden like utenfor kysten av Afrika, er kjent for sine lange sandstrender, duty-free shopping og hedonistisk rykte, men for de som liker stillheten er det også landlige interiøret, bare noen få miles unna de viktigste turist horder, men med en atmosfære av en helt annen natur.

På sørsiden av øya tilbyr Atlantic Beach Club en avslappende opplevelse rett ved vannkanten. Hold deg til feriestedets eget forfriskende basseng hvis havet er litt for salt for deg, eller ta sjansen og nyt et sted med snorkling rett fra stranden. Den lange kystlinjen er også perfekt for de som liker å svette, en perfekt avstand for en lett jogge før dagens utforskning og aktiviteter sparker av.

Dette timeshare feriestedet er et flott reisemål, bare noen få timer fra Storbritannia. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker Spania, fra deilig mat til de vennlige lokalbefolkningen, og Atlantic Beach Club er definitivt stedet å gå hvis du vil oppleve alt som landet har å tilby på en av de beste stedene.

Atlantic Beach Club fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, fullt), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Barn s Basseng, Heis, Lekeplass, Snackbar, Svømmebasseng, Vannski, Boblebad / badestamp, Vindsurfing,
Nærliggende fasiliteter
Kasino (2.0 miles), treningsutstyr (i nærheten), Spillerom (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (2.0 miles), Klesvask (Nærliggende), Live Entertainment (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Dykking (I nærheten), Squash (1.0 miles), Tennis (Nærliggende)
Flyplass
Las Palmas - (21 miles - 33 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) søndag

Kjøper Atlantic Beach Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Atlantic Beach Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Atlantic Beach Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Atlantic Beach Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Atlantic Beach Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Atlantic Beach Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Atlantic Beach Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.