Bilde av Aroma
Bilde av Aroma
Bilde av Aroma
Bilde av Aroma
Bilde av Aroma

Adresse: 2. etasje Parkinson House, 21 Vaughan Rd, Harpenden, AL5 4ED,
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og utleie hos Aroma? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


For de som har lyst på litt mer frihet og fleksibilitet, kan poengbasert timeshare være det ideelle alternativet. Reise og fritid Gruppe timeshare-meglere elsker spesielt Aroma for utvalget av fantastiske valg på verdens mest ettertraktede steder.

Siden 1990 har Aroma tilbudt en unik tjeneste i verden av timeshare. Med fokus på medlemmenes behov og forventninger, er kvalitet og engasjement sikret fra starten. Aromas poengbaserte system betjenes av RCI, verdens ledende ferieutvekslingsselskap. I stedet for å reise til det samme feriestedet i løpet av den samme uken hvert år, er det mulig å besøke nye og spennende steder samtidig som du er trygg på kvaliteten og komforten du forventer.

Bytt inn den vanlige uken for et antall poeng og bruk disse til å velge en spesiell ferie på stedet du velger. Å unne deg selv er også enkelt: det er mulig å låne poeng fra neste år for å sette av mot din neste ferie, noe som betyr at du aldri vil gå glipp av drømmedestinasjonen.

Som om det ikke var nok, tilbyr Aroma også sene tilbud for de som kan bestille i siste liten, i tillegg til å tilby andre spesialiteter. Du kan være sikker på at ferien du bestiller alltid kommer til å være på topp, i et vakkert reisemål, med godt gjennomtenkt innkvartering. Fra lett tilgjengelige steder i Spania, Østerrike og Portugal til fjerntliggende eksotiske steder som Bermuda, Canada og Egypt, den rette ferien er for hånden.

Kjøper Aroma timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Aroma før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Aroma, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg hos Aroma

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg av Aroma eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Aroma.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Aroma kan være trygge i visshet om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.