Bilde av Aquarius Beach Resort på Watamu
Bilde av Aquarius Beach Resort på Watamu
Bilde av Aquarius Beach Resort på Watamu
Bilde av Aquarius Beach Resort på Watamu
Bilde av Aquarius Beach Resort på Watamu

Adresse: Postboks 96, Watamu, Kenya
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.aquariuswatamu.com/

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Aquarius Beach Resort at Watamu? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Kenya: Fylket gir opp bilder av løver, elefanter, zebras og sjiraffer, alt det er mulig å se på en safari fra Aquarius Beach Resort på Watamu. Leve ut drømmene dine om å rulle gjennom savannen som oppdager viltdyr, og oppdatere deg selv om kvelden med en dukkert i det luksuriøse bassenget på stedet.

Aquarius Beach Resort på Watamu Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (noen enheter), Telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Spillerom, Klesvask, Live-underholdning, Medisinsk rekreasjon, Restaurant, Dykking, Snackbar, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (13.0 miles), Strand (Nærliggende), Casino (14.0 miles), Golf (14.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende)
Flyplass
Mombasa - (72 miles - 115 km)
Sjekk inn / ut
Mandag Tirsdag

Kjøper Aquarius Beach Resort på Watamu timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Aquarius Beach Resort på Watamu før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Aquarius Beach Resort på Watamu, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Aquarius Beach Resort på Watamu

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Aquarius Beach Resort på Watamu eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Aquarius Beach Resort på Watamu.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Aquarius Beach Resort på Watamu kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.