Bilde av Tropical Park
Bilde av Tropical Park
Bilde av Tropical Park
Bilde av Tropical Park
Bilde av Tropical Park

Adresse: Apartamentos Tropical Park, Avenida el Jable 41, Callao Salvaje, 38678 Adeje, Tenerife, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.tropicalpark.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Apartamentos Tropical Park


Flott beliggenhet, et bredt utvalg av fasiliteter, vakre leiligheter - det er vanskelig å identifisere bare én grunn som gjør Apartamentos Tropical Park til en flott timeshare. Det er best å si at det bare har alt. Bare hundre og femti meter fra stranden, tilbyr dette innkvarteringen på Tenerife, spektakulær utsikt over La Gomera. Rundt er det golfbaner, shoppingområder, fotturer og sykkelruter, og etablissementer som tilbyr vannaktiviteter som seiling og surfing.

Innenfor hotellet er nydelige svømmebassenger omgitt av et solarium med solsenger og parasoller oppdaterte gjester, mens badstuen og boblebadet tilbyr endeløs velvære. En rekke idrettsanlegg venter videre internt, inkludert et dykkesenter, tennisbane, squashbaner, bordtennis og biljardbord. Det er også tre restauranter der du kan tilfredsstille dine matbehov.

Sterkt anbefalt av Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere, Apartamentos Tropical Park har standard og deluxe leiligheter med balkonger som åpner for utsikt over bassenget eller havet. Hver har et komplett kjøkken, sittegruppe, LCD-TV og bad med hydromassasjedusj. Alle disse tingene satt sammen? En perfekt ferie er trygg på hvert opphold.

Tropiske parkanlegg

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (noen enheter), oppvaskmaskin (noen enheter), kjøkken (alle enheter, full), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Dagligvarebutikk, Frisør, Klesvask, Live-underholdning, Lekeplass, Restaurant, Badstue, Dykking, Snackbar, Squash, Svømmebasseng, Tennis (Utstyr tilgjengelig)
Nærliggende fasiliteter
Strand (Nærliggende), Båtliv (4.0 miles), Casino (4.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Ridning (12.0 miles), Medisinsk anlegg (Nærliggende), Vannski (5.0 miles), Vindsurfing (5.0 miles),
Flyplass
Reina Sofia - (16 miles - 25 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) fredag

Kjøper Tropical Park timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Tropical Park før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Tropical Park, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Tropical Park

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Tropical Park eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Tropical Park.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Tropical Park kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.