Bilde av Alto Golf & Country Club
Bilde av Alto Golf & Country Club
Bilde av Alto Golf & Country Club
Bilde av Alto Golf & Country Club
Bilde av Alto Golf & Country Club

Adresse: Alto Golf & Country Club, Quinta do Alto do Poco, Apartado 1, Alvor, Portimao, Portugal
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.resort-solutions.co.uk

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Alto Golf and Country Club? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Funnet i Portugals Algarve på vestkysten mellom Portimao og Lagos. Alto Golf and Country Club ligger i den pittoreske fiskerlandsbyen Alvor. En gang hovedstaden i Algarve Reise og fritid Gruppe tro timeshare eiere som besøker Alvor bør finne et bredt utvalg av barer og restauranter å velge mellom i nærheten, pluss et bredt utvalg av kveldsunderholdning.

timeshare eiere på denne Gold Crown RCI resort finner Alto Golf and Country Club satt blant atten hektar subtropiske anlagte hager og bare en kort spasertur fra gylne strender. 18-hullet, Par 72 golfbane på dette feriestedet ble designet av den legendariske Sir Henry Cotton og gir et lavt handikap. Spillere på et gjennomsnittlig klubbnivå bør finne kurset utfordrende, men morsomt.

Alle som er interessert i å kjøpe timeshare på Alto Golf and Country Club bør du finne mye å gjøre bortsett fra å få mest mulig ut av golfbanen som å slappe av ved bassenget, få mest mulig ut av cocktailbaren eller bruke innendørsbassenget. Andre fasiliteter inkluderer treningsstudio og tennisbane.

Overnatting tilgjengelig på Alto Golf and Country Club består av villaer, leiligheter og rekkehus. Leilighetene på dette feriestedet har en stor balkong med utsikt over feriestedshagen og er komfortabelt innredet. Enhetene har et fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin og vaskemaskin. Andre fasiliteter inkluderer komfortable møbler, satellitt-TV, internettilgang, en DVD og CD-spiller.

Alto Golf & Country Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Komfyr, kjøleskap, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker, barnestol, strykejern, vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, hårføner, safe, TV, DVD-spiller, telefon, balkong, Wi-Fi
Resort Fasiliteter
Basseng (innendørs og utendørs), barnebasseng, treningsutstyr for tennis, helseklubb, badstue, spillrom, bilutleie, restaurant, snackbar
Nærliggende fasiliteter
Strand, Waterskiing, Vindsurfing, Fiske, Golf (1.0 miles), Ridning (6.0 miles), Casino (3.0 miles), Dagligvarebutikk, Medisinsk anlegg
Flyplass
Faro - 48.0 miles / 77.0 km
Sjekk inn / ut
Søndag, lørdag

Kjøper Alto Golf & Country Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Alto Golf & Country Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Alto Golf & Country Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Alto Golf & Country Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Alto Golf & Country Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Alto Golf & Country Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Alto Golf & Country Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.