Bilde av Ona Alanda Club Marbella
Bilde av Ona Alanda Club Marbella
Bilde av Ona Alanda Club Marbella
Bilde av Ona Alanda Club Marbella
Bilde av Ona Alanda Club Marbella

Adresse: Alanda Club Marbella, Ctra. de Cádiz, Km. 192, 29604 Marbella, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.alandaclubmarbella.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Alanda Club MarbellaAdvarsel: Udefinert variabel $inventory_description in D:\Inetpub\vhosts\travelandleisure.co.uk\httpdocs\wp-content\themes\responsive-childtheme-pro-child-theme\single-resort.php på linje 294

Bare en kort avstand fra en av verdens mest populære feriemål, finner du timeshare Med Alanda Club Marbella. I nærheten av Marbella, Spania, Tilbyr både daglige fasiliteter og fasiliteter, sammen med noen luksuriøse tilleggsutstyr. Nyt din utrolig romslige leilighet med privat terrasse, sammen med et stort oppholdsområde, slik at hvis du bestemmer deg for å benytte deg av de komplette kjøkkenmulighetene, har du plass til å underholde familien og vennene dine. Velg din innredningstil fra minimalistisk eller tradisjonell andalusisk, og få en velkommen frist fra middagsvarmen til en siesta med klimaanlegg overalt.

Både innendørs og utendørs svømmebasseng er tilgjengelig på stedet, samt badstue, boblebad og full treningsstudio. Det er også squashbaner for de mer sportslige typene, et spillrom og en barneklubb for hele dagen. Dagsturer muligheter er rikelig, sammen med en overflod av restauranter og spisesteder i nærheten, så hvis du er ute etter variasjon i ferien diett, trenger du ikke å gå langt. For en annen godbit, gå ned til Nikki Beach for cocktailer ved solnedgang. Reise og fritid Gruppe Er stolt av å presentere timeshare For videresalg på Alanda Club Marbella.

Sesonginformasjon Uke Antall (r)
Hvit Periode 1-8, 46-50
Orange periode 9-13, 16-20 23-26, 35-41, 44-45
Gul Periode 14-15, 21-22, 42-43
Grønn periode 27-34

Kjøper Ona Alanda Club Marbella timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Ona Alanda Club Marbella før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Ona Alanda Club Marbella hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Ona Alanda Club Marbella

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Ona Alanda Club Marbella eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Ona Alanda Club Marbella.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Ona Alanda Club Marbella kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.