Bilde av Absolute Bangla Suites Hotel
Bilde av Absolute Bangla Suites Hotel
Bilde av Absolute Bangla Suites Hotel
Bilde av Absolute Bangla Suites Hotel
Bilde av Absolute Bangla Suites Hotel

Adresse: 68 / 1 Soi Bangla, Patong Beach, Kathu, Phuket 83150, Thailand
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.absoluteresorts.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Absolute Bangla Suites Hotel? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Det er mange måter å elske Phuket, Thailand og sin ærlige, fri-for-all-atmosfære. Men det er ingen som argumenterer for at den flotte, hvite sandstranden og den mesmeriserende halvmånebåten startet sin globale berømmelse. Nyt det beste av denne tropiske livsstilen ved å forfriskende og slappe av på Absolute Bangla Suites Hotel. Denne firestjerners innkvartering i Soi Bangla er sterkt anbefalt av Reise og fritid Gruppe timeshare meglere. Bare to minutter fra Patong Beach, gjør det sentralt beliggende hotellet en utmerket beliggenhet timeshare som det er nær oppskalere spisesteder og street-side fiskegriller, samt ulike shopping og underholdning steder. Dette gjør det enkelt å få alt i dette solskinnede paradiset.

Videre tilbyr de elegante og sofistikerte rommene på Absolute Bangla Suites Hotel det perfekte tilfluktsstedet etter å ha utforsket øya. Hver er utstyrt med moderne møbler og private boblebad. Det er Wi-Fi, et fullt utstyrt kjøkken og flatskjerm-TV og DVD-spiller. I mellomtiden har Climax Restaurant kronen på taket på hotellet. Med bassengkanten, en musikksalong og den beste utsikten over Phuket landskap, er det en av de mest fasjonable hangouts i området. Pass på å oppleve det.

Absolutt Bangla Suites Hotel Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken i europeisk stil, flatskjerm-TV med satellittkanaler, DVD-spiller, Zeppelin-iPod-dokkingstasjon, lydsystem, bredbånds WiFi, luksuriøse møbler, internasjonal telefon med direktelinje, air-condition, bad.
Resort Fasiliteter
Takterrasse med bassengbar, Climax Restaurant, sikker parkering, toppmoderne sikkerhet, behandlinger på rommet, bar, salong.
Nærliggende fasiliteter
Patong Beach, Jungceylon Patong kjøpesenter, Phuket Fantasea Theme Park, Phuket Country Club, Sentralfestivalen Phuket, Phuket Town
Flyplass
Phuket internasjonale flyplass
Sjekk inn / ut
Varierer

Kjøper Absolutt Bangla Suites Hotel timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Absolutt Bangla Suites Hotel før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Absolute Bangla Suites Hotel, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Absolute Bangla Suites Hotel

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendommer i Absolute Bangla Suites Hotel. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Absolute Bangla Suites Hotel.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Absolute Bangla Suites Hotel kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.