Bilde av 1492 Suites at La Pinta Beach Club
Bilde av 1492 Suites at La Pinta Beach Club
Bilde av 1492 Suites at La Pinta Beach Club
Bilde av 1492 Suites at La Pinta Beach Club
Bilde av 1492 Suites at La Pinta Beach Club

Adresse: Avenida de Espana No. 5, San Eugenio, 38660 Costa Adeje, Tenerife, Kanariøyene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111

Interessert i eiendommer som er til salgs og leie på 1492 Suites at La Pinta Beach Club? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Beleilig plassert i Costa Adeje og i kort avstand fra Torviscas-stranden. 1492 Suites at La Pinta Beach Club har utsikt over Puerto Colon Marina. På stedet inkluderer fasiliteter og snackbar ved bassenget med kveldsaktiviteter. Suitene har en førsteklasses beliggenhet for gjester å besøke overflod av barer og restauranter i nærheten. Det er også en rekke vannsportsaktiviteter å nyte. Dette timeshare resort tilbyr et fantastisk utvalg av ting å gjøre for en hyggelig ferie.

1492 Suites at La Pinta Beach Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kokemuligheter (i enheter)
Resort Fasiliteter
Bar / cocktail-salong, Bilutleie, Underholdning - Live, Vaskerom, Lekeplass, Restaurant, Svømmebasseng - utendørs
Nærliggende fasiliteter
Strand, Båthavn / Lansering, Casinospill, Day Spa, Treningsrom - Utstyrt, Golf, Dagligvarebutikk, Ridning, Racquetball, Seiling / Utleie, Dykking, Tennis
Flyplass
Tenerife South / TFS 11 Miles / 18 KM
Sjekk inn / ut
TBA

Kjøpe 1492 suiter på La Pinta Beach Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei 1492 suiter på La Pinta Beach Club før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med 1492 Suites på La Pinta Beach Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videresalg på 1492 Suites på La Pinta Beach Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge 1492 suiter på La Pinta Beach Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss annonsering på nettet i forsøk på å selge timeshare med 1492 Suites på La Pinta Beach Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av 1492 Suites på La Pinta Beach Club kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.