Bilde av Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort
Bilde av Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort
Bilde av Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort
Bilde av Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort
Bilde av Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort

Adresse: 200 English Garden Way, Williamsburg, Virginia, VA 23188, USA
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.hiclubvacations.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Den tjuefire timers spenningen i New York City eller kjas og mas i Boston er ikke for alle. Det er derfor timeshare i forskjellige østlige USA stater - som Virginia - er et viktig tillegg til enhver utvikleres portefølje. Denne ofte oversett staten har mye å tilby, spesielt for de av dere som liker å besøke et roligere sted med mange muligheter for hvile, avslapning og fordype deg i historisk amerikansk kultur. Du finner nære forbindelser til Colonial Williamsburg, Jamestown og Yorktown – lokalt kjent som det historiske triangelet, hvor du kan reise tilbake i tid og oppleve livet som kolonist under den amerikanske revolusjonen. Alt dette er mulig fra Williamsburg Resort.

Arkitektur i kolonistil venter på deg på dette nyoppussede feriestedet, med alle de romslige villaene med ett og to soverom med fullt utstyrte kjøkken, separate spiseområder og til og med boblebad! Mens du er bortgjemt i et rolig og naturskjønt område, er sentrum lett tilgjengelig hvis du ønsker å utforske. På stedet vil du bli behandlet med både innendørs og utendørs bassenger, minigolf og bowling, treningssenter, kafé og nærbutikk. Reise og fritid Gruppe er stolte av å tilby timeshare for videresalg på Williamsburg Resort, hvor en avslappende ferie venter på deg.

Å kjøpe Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videresalg på Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.