Bilde av Club La Costa Fraksjonær Eierskap Santa Cruz Suites
Bilde av Club La Costa Fraksjonær Eierskap Santa Cruz Suites
Bilde av Club La Costa Fraksjonær Eierskap Santa Cruz Suites
Bilde av Club La Costa Fraksjonær Eierskap Santa Cruz Suites
Bilde av Club La Costa Fraksjonær Eierskap Santa Cruz Suites

Adresse: Club La Costa på Santa Cruz Suites, Ctra. De Cádiz, Km. 206, 29649 Mijas Costa, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.clcworld.com/santa-cruz-suites

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Club La Costa Fraksjonal Ownership Santa Cruz Suites


Fraksjonalt eierskap er en ikke-tradisjonell type timeshare-eierskap. I stedet for å eie en uke eller to på ditt feriested, vil du eie et stykke av eiendommen selv. Din brøkdelpoengallokering gir deg større fleksibilitet, noe som betyr mye mer kontroll over ferien hvert år. Du blir ikke lenger knyttet til samme ferieår inn, år ut. Og på slutten av leieforholdet ditt blir eiendommen solgt, og du får en andel av fortjenesten! Med Club La Costa har du tildelt en rekke brøkpunkter du kan bruke på en rekke forskjellige alpinanlegg i deres portefølje. Dette feriestedet er bare en av mange!

Reise og fritid Gruppe Er stolt over å presentere Club La Costa på Santa Cruz Suites, et feriested som er i en klasse helt. timeshare og Fraksjonert eierskap Er begge tilgjengelige alternativer på dette vakre feriestedet som ligger på Costa del Sol, Spania, Og feriestedet er den andre fasen av spillskiftet California Beach Resort. Angir en ny standard for timeshare Overnatting, suitene er fullt aircondition overalt og sport alle moderne bekvemmeligheter som er nødvendige for ditt opphold. Det sentrale bassengområdet ligger midt i frodige subtropiske hager, som bidrar til å skape en atmosfære av fred og tilbaketrukkethet. Hvis det du leter etter i ferieeiendom, er det ikke noe problem og ikke rushing rundt, er dette stedet for deg.

Gå på utkikk etter å oppdage slike gleder som Selwo Marina med sitt dolphinarium og Island of Ice-skjerm, Tivoli World Amusement Park for moro i alle aldre, og den vakre panoramautsikten tilgjengelig fra Teleférico-kabelbanene. Og på slutten av dagen kan du trekke deg tilbake til leiligheten din, hvorav de fleste er utstyrt med boblebad! For din neste timeshare or Fraksjonert eierskap Kjøp, hvorfor ikke vurdere Club La Costa på Santa Cruz Suites?

Club La Costa Fraksjonal Eierskap Santa Cruz Suites Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Fullt utstyrt kjøkken oppvaskmaskin, kjøl / frys komfyr med fire ringer, Mikrobølgeovn, Vaskemaskin / tørketrommel, Klimaanlegg, Vekkerklokke, Satellitt, TV, CD-spiller, DVD-spiller, telefon, safe, strykejern og strykebrett, hårføner, sengetøy følger , Håndklær forutsatt, Barnesenger Høystoler og Safe tilgjengelig, Aid Service, No Smoking, Ingen kjæledyr
Resort Fasiliteter
Oppvarmet utendørs Poo, l Badstue, Jacuzzi, barnebasseng, barneklubb, resepsjon, Barnevakt tøy, Bilutleie, DVD Rental, Bar Restaurant, Snackbar, Strand, Bilparkering, Lekeplass, matbutikk, treningsstudio, spillrom, Frisør , Internett-tilgang, Live Entertainment, Minigolf, Petanque, Biljardbord, Feriested, Tennisbane, Wi-Fi
Nærliggende fasiliteter
Barer, restauranter, Båtliv, Casino, Kino, Diskotek, Golf Course, Marina, seiling, vannsport, dykking, Butikker, Windsurfing, Tivoli World, telecabina, aquaparks, Sea Life, Selwo fornøyelsespark, Selwo Marina, Bioparc Fuengirola
Flyplass
Malaga 27kms
Sjekk inn / ut
16: 00

Kjøp Club La Costa Fraksjonal Eierskap Santa Cruz Suites timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club La Costa Fraksjonal Eierskap Santa Cruz Suites før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club La Costa Fraksjonal Ownership Santa Cruz Suites, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Fraksjonal Eierskap Santa Cruz Suites

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Cruz Costa Fractional Ownership Santa Cruz Suites. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club La Costa Fractional Ownership Santa Cruz Suites.

Alle som ønsker å Selg timeshare Bruk av Club La Costa Fraksjonær Eierskap Santa Cruz Suites kan være trygge med tanke på at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.