Bilde av Chayofa Country Club
Bilde av Chayofa Country Club
Bilde av Chayofa Country Club
Bilde av Chayofa Country Club
Bilde av Chayofa Country Club

Adresse: Urbanizacion Chayofa, Los Cristianos, Arona, Tenerife, Kanariøyene 38640, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.united-paradise.com

Er du interessert i eiendommer til salgs og utleie på Chayofa Country Club? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Spania er et fantastisk valg for et feriedestinasjon som det er nært tilgjengelig, og maten er utrolig, men Tenerife skiller seg virkelig ut fra mengden. Med en blanding av fjellrike landskap og nesten tropiske strender, er det noe for enhver smak.

De som liker å slappe av ved havet, har flere alternativer enn vi kan liste her, men våre favorittstrender er av vulkansk sort sorte som er unike for Kanariøyruppen. Snorkling og dykking tilbys, som for eksempel surfing og vindsurfing. Temperaturen er temperert hele året, noe som er flott for sportslige typer som ønsker å unnslippe en annen, dyster britisk sommer.

Chayofa Country Club er en Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere favoritt, med et stort basseng for energiske barn og et velutstyrt timeshare Å virkelig gi en flott base for leting. Prøv en deilig smoothie fra baren for å få juiceene flyter om morgenen før du drar ut på en eventyrdag, eller velg en mer voksen drink for å se solen gå ned. For en virkelig spesiell ferie, tilbyr Chayofa Country Club det komplette komplementet av sol, sjø og avslapning.

Chayofa Country Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, full), mikrobølgeovn (noen enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Treningsutstyr, Dagligvarebutikk, Frisør, Helseklubb, Liveunderholdning, Lekeplass, Restaurant, Badstue, Squash, Svømmebasseng, Tennis, Boblebad /
Nærliggende fasiliteter
Strand (2.0 miles), Båtliv (2.0 miles), Casino (6.0 miles), Fiske (2.0 miles), Golf (2.0 miles), Ridning (12.0 miles), Medisinsk teknisk utstyr (Nærliggende), Dykking (2.0 miles) Vannski (2.0 miles),
Flyplass
Reina Sofia - (12 miles - 19 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) fredag

Kjøper Chayofa Country Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Chayofa Country Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Chayofa Country Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Chayofa Country Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Chayofa Country Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Chayofa Country Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Chayofa Country Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger som er deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.