Bilde av Berjaya Vacation Club
Bilde av Berjaya Vacation Club
Bilde av Berjaya Vacation Club
Bilde av Berjaya Vacation Club
Bilde av Berjaya Vacation Club

Adresse: Lot 5-04, Nivå 5, Fahrenheit 88, 179, Jalan Bukit Bintang, 55100 Kuala Lumpur, Malaysia
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.berjayavacation.com.my

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Berjaya Vacation Club? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Malaysia er så fortryllende i sitt mangfold at et besøk for en smittet reisende aldri vil være tilstrekkelig. Det er bare for mye å leve og oppleve: fra de høye oppgangene og travle byene, til de fjerntliggende junglene, utkjølt øyene og tåkete teplantasjer. Gi inn på dine reise fantasier og nyt non-stop rendezvous med Malaysia gjennom en poeng-basert timeshare eierskap fra Berjaya Vacation Club. Utforsk uendelige destinasjoner i Johor, Negeri Sembilan, Terengganu, Kedah, Pahang, Kuala Lumpur og Pulau Pinang med et Executive-medlemskap, noe som gir deg rett til en overnatting med plass til tre personer, inkludert barn.

Dette gjelder for syv netter per år for de neste trettito år. Ubrukte rettigheter kan rulles over til det følgende år, og avanserte ferier og deltidsferier er også tillatt. Retten kan overføres, så vel som gjesteoppgaver. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere vurdere Berjaya Vacation Club som førsteklasses for frihet og fleksibilitet det tilbyr gjester. Det er rett og slett uovertruffen når det gjelder kostnadseffektive ferier med en rimelig betalingsordning og en rekke overnattingsmuligheter som hjemme-lignende condominiums med kjøkken eller hytter med fullt utstyrte hotell.

Kjøper Berjaya Vacation Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Berjaya Vacation Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Berjaya Vacation Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Berjaya Vacation Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Berjaya Vacation Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Berjaya Vacation Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Berjaya Vacation Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.