Bilde av Wyndham Fractional Ownership Monterey
Bilde av Wyndham Fractional Ownership Monterey
Bilde av Wyndham Fractional Ownership Monterey
Bilde av Wyndham Fractional Ownership Monterey
Bilde av Wyndham Fractional Ownership Monterey

Adresse: Monterey, Calle Finlandia 8-10, San Eugenio Alto, 38660 Adeje - Playa de Las Americas, Tenerife, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.clublacosta.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie hos Wyndham Fractional Ownership Monterey? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Dette fantastiske feriestedet på Kanariøyene finner du på Tenerife sørkysten i en åsside. Feriestedets rolige beliggenhet tilbyr fantastisk utsikt over Atlanterhavet og Playa de Las Americas. Besøkende til Wyndham Residences Monterey vil finne at området har mange attraksjoner, inkludert et kasino, barer, restauranter og kjøpesenter, slik at gjestene kan fylle opp forsyninger. Det er også to vannparker i nærheten, pluss at den nærmeste stranden ligger bare en kilometer unna, noe som gir mye å gjøre for hele familien. timeshare Eiere som besøker feriestedet vil finne resepsjonen for å være informativ med detaljer om lokale aktiviteter tilgjengelig, slik at gjestene blir anbefalt å spørre. Til tross for denne Travel and Leisure Group anbefaler gjester å leie bil for å virkelig nyte området.

timeshare Eiendom tilgjengelig for Fraksjonert eierskap på Wyndham Residences Monterey vil finne leiligheter som er romslige, og tilbyr utmerkede fasiliteter, inkludert en velutstyrt kjøkkenkrok og bad, fargerik innredning og myke møbler. Eiendommene kommer i rekkevidde av ett-, to- og treromsleiligheter med store balkonger som lar gjestene få mest mulig ut av utsikten. Fasiliteter på dette feriestedet inkluderer et svømmebasseng, boblebad, solsenger, restaurant og en barneklubb.

Fraksjonalt eierskap Gjør det mulig for investorer å kjøpe en brøkdel av eiendommen i en bestemt periode slik at de kan motta en avtalt andel av provenyet ved slutten av avtalen når eiendommen selges. For å lese mer om Fraksjonert eierskap, Klikk her.

Wyndham Fractional Ownership Monterey Facilities

Enhetsfasiliteter
Kjøkken, Mikrobølgeovn, Telefon
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, treningsutstyr, dagligvarebutikk, heis, restaurant, squash, svømmebasseng, boblebad / boblebad
Nærliggende fasiliteter
Strand, Fiske, Golf, Ridning, Live Entertainment, Medisinsk anlegg, Dykking, Kjøpesenter, Tennis, Vannski, Vindsurfing
Flyplass
Reina Sofia 12 miles
Sjekk inn / ut
Fredag ​​16: 00

Kjøpe Wyndham Fractional Ownership Monterey timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Wyndham Fractional Ownership Monterey før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Wyndham Fractional Ownership Monterey, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg hos Wyndham Fractional Ownership Monterey

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Wyndham Fractional Ownership Monterey eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Wyndham Fractional Ownership Monterey.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Wyndham Fractional Ownership Monterey kan være trygg i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.