Bilde av Club La Costa Fraksjonal Ownership Monterey
Bilde av Club La Costa Fraksjonal Ownership Monterey
Bilde av Club La Costa Fraksjonal Ownership Monterey
Bilde av Club La Costa Fraksjonal Ownership Monterey
Bilde av Club La Costa Fraksjonal Ownership Monterey

Adresse: Monterey, Calle Finlandia 8-10, San Eugenio Alto, 38660 Adeje - Playa de Las Americas, Tenerife, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.clublacosta.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Club La Costa Fractional Ownership Monterey? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Brøkdelte eierskap er en ikke-tradisjonell type timeshare eie. I stedet for å eie en uke eller to på ditt hjemsted, eier du et stykke av eiendommen selv. Hvert eierskap går til en bestemt leilighet på et dedikert feriested og tildeles en prosentandel av eierskapet, som du får når du selger det. Tildelingen av brøkpoeng gir deg større fleksibilitet, noe som betyr mye mer kontroll over ferien hvert år. Du vil ikke lenger være knyttet til det samme ferieåret inn, år ut. På slutten av leiekontrakten blir eiendommen solgt og du mottar en andel av fortjenesten! Med Club La Costa, får du tildelt et antall brøkpunkter som du kan bruke på en rekke forskjellige skianlegg i porteføljen.

Det er ikke nødvendig å bruke en bytte selskap i likhet med Intervall International, RCI or 7Across ettersom ditt CLC Fraksjonale eierskap lar deg bruke en rekke feriesteder innenfor den omfattende CLC -porteføljen. Travel & Leisure Group's Fraksjonalt eierskap forhandlere vil kunne forklare deg i detalj hvordan det fungerer, hvor fleksibelt det er og fulle fordeler med dette veletablerte timeshare-formatet.

Dette fantastiske feriestedet på Kanariøyene finner du på Tenerife Sørkysten på en åsside. Feriestedets rolige beliggenhet med fantastisk utsikt over Atlanterhavet og Playa de Las Americas. Besøkende til Club La Costa Monterey vil finne området har mange attraksjoner, inkludert et kasino, barer, restauranter og kjøpesenter for å tillate gjestene å fylle på forsyninger. Det finnes også to vannparker i nærheten, pluss den nærmeste stranden er bare en kilometer unna, slik at det er mye å gjøre for hele familien. timeshare Eiere som besøker feriestedet vil finne resepsjonen for å være informativ med detaljer om lokale aktiviteter tilgjengelig, slik at gjestene blir anbefalt å spørre. Til tross for denne Travel and Leisure Group anbefaler gjester å leie bil for å virkelig nyte området.

timeshare Eiendom tilgjengelig for Fraksjonert eierskap på Club La Costa Monterey vil finne romslige leiligheter med utmerkede fasiliteter, inkludert en velutstyrt kjøkkenkrok og bad, fargerik innredning og myke møbler. Eiendommene kommer i rekkevidden av leiligheter med ett, to og tre soverom med store balkonger, slik at gjestene kan få mest mulig ut av utsikten. Fasiliteter på dette ferieanlegget inkluderer svømmebasseng, boblebad, solsenger, restaurant og en barneklubb.

Fraksjonalt eierskap Gjør det mulig for investorer å kjøpe en brøkdel av eiendommen i en bestemt periode slik at de kan motta en avtalt andel av provenyet ved slutten av avtalen når eiendommen selges. For å lese mer om Fraksjonert eierskap, Klikk her.

Club La Costa Fraksjonelle Eierskap Monterey Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken, Mikrobølgeovn, Telefon
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, treningsutstyr, dagligvarebutikk, heis, restaurant, squash, svømmebasseng, boblebad / boblebad
Nærliggende fasiliteter
Strand, Fiske, Golf, Ridning, Live Entertainment, Medisinsk anlegg, Dykking, Kjøpesenter, Tennis, Vannski, Vindsurfing
Flyplass
Reina Sofia 12 miles
Sjekk inn / ut
Fredag ​​16: 00

Kjøp Club La Costa Fraksjonal Eierskap Monterey timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club La Costa Fraksjonal Ownership Monterey før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club La Costa Fraksjonal Ownership Monterey, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Fraksjonal Eierskap Monterey

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club La Costa Fraksjonelt eierskap Monterey eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club La Costa Fractional Ownership Monterey.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club La Costa Fraksjonal Eierskap Monterey kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.