Bilde av SGI ved Swiss-Garden Residences Bukit Bintang
Bilde av SGI ved Swiss-Garden Residences Bukit Bintang
Bilde av SGI ved Swiss-Garden Residences Bukit Bintang
Bilde av SGI ved Swiss-Garden Residences Bukit Bintang
Bilde av SGI ved Swiss-Garden Residences Bukit Bintang

Adresse: No. 2A, Jalan Galloway, Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur, 50150, Malaysia
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.sgivacationclub.com/sgi-vacation-clubs-collection/swiss-garden-residences-kuala-lumpur/

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie hos SGI på Swiss-Garden Residences Bukit Bintang


Denne vakre timeshare feriestedet ligger i hjertet av Kuala Lumpurs gylne triangel, mellom travle Bukit Bintang og fargerike Chinatown. Swiss-Garden Residences Bukit Bintang tilbyr komfortabel innkvartering i gjesterom utstyrt med moderne fasiliteter for en hyggelig ferieopplevelse. Det er bare noen få minutter unna byens store kjøpesentre, inkludert Pavilion, Times Square og Plaza Low Yat, samt Bintang Walk, kjent for sin autentiske gatematscene.

Kjøper SGI hos Swiss-Garden Residences Bukit Bintang timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei SGI hos Swiss-Garden Residences Bukit Bintang før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med SGI hos Swiss-Garden Residences Bukit Bintang, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg hos SGI hos Swiss-Garden Residences Bukit Bintang

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge SGI på Swiss-Garden Residences Bukit Bintang eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med SGI på Swiss-Garden Residences Bukit Bintang.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke SGI på Swiss-Garden Residences Bukit Bintang kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.