Bilde av Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes
Bilde av Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes
Bilde av Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes
Bilde av Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes
Bilde av Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes

Adresse: Boulevard Guadeloupe, 66420 Le Barcares, Frankrike
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.maeva.com/fr-fr/location-ete-port-barcares-hebrydes_P1Z-E_fp

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes i Le Barcares, Frankrike har vært innstillingen av flotte familieferier i mange år. Dette hotellet i katalansk stil ligger omgitt av hager, bare tre hundre meter fra Salses-sjøen og like under to kilometer fra Middelhavet. Den mottar mye solskinn og tilbyr en festlig atmosfære, vakker havutsikt og sjarmerende markeder som både de unge og gamle vil sette pris på.

I tillegg Reise og fritid Gruppe timeshare meglere er sikre på at alle i familien din vil glede deg over den koselige innkvarteringen som Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes presenterer. Den møblert timeshare enheter kommer i lyse og romslige studioer og leiligheter med nydelige terrasser. Hver gir komfort med to senger med uttrekkbar seng for barn, stue, TV med nasjonale kanaler, komplett kjøkken og eget bad med dusj og toalett. I mellomtiden oppgraderte leiligheter legger til dobbeltsenger, hjørnehytter og køyesenger for å tilfredsstille deg mer.

Det finnes også et solarium og vaskeri på stedet, samt barnepass og babyutstyr. I nærheten av hotellet er det skogstier, sykkelgrønne spor og museer for å utforske med hele familien. Muligheter for rolig spaserturer og spennende vannsportaktiviteter som vindsurfing og kitesurfing florerer også.

Kjøper Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.