Bilde av Glenmor på Gleneagles
Bilde av Glenmor på Gleneagles
Bilde av Glenmor på Gleneagles
Bilde av Glenmor på Gleneagles
Bilde av Glenmor på Gleneagles

Adresse: The Gleneagles Hotel, Auchterarder, Perthshire, Skottland, PH3 1NF
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.gleneagles.com

Interessert i eiendommer for salg og leie på Glenmor at Gleneagles? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Kombinere det private rommet og komforten til ditt eget luksuriøse hjem og la deg nyte alle golf-, fritids-, spisesteder og romfasiliteter som gjestene på Gleneagles-hotellet har tilgjengelig.

De luksuriøse hyttene består av to, tre og fire soverom som ligger rundt en liten lochan og en landsby grønn. Det er totalt 53 boliger ferdig til en luksuriøs standard i Glenmor landsbyen, som ligger i hjertet av 850 acre Gleneagles eiendom. Designet av Amanda Rosa, den internasjonalt anerkjente designeren, inneholder de alle moderne apparater og designerinnredning sammen med fantastisk utsikt over det vakre landskapet.

De unike fordelene ved å være en eier på Glenmor er i tillegg til bruk av Gleneagles eiendom og fasiliteter, blant annet 5-stjernes concierge-tjeneste, gratis tilgang til The Health Club og fritidsaktiviteter og eksklusive arrangementer for eiere i Tryst Cafe Bar .

Hytterne er vedlikeholdt hele året av dedikerte ansatte, dette sikrer at hytta er like vakker som den første dagen. De har alle fantastiske spisesteder med åpen planløsning med granittfabrikker, alle med moderne apparater, åpne salonger og overbærende bad. Det er også sjenerøst store terrasser.

Kjøper Glenmor på Gleneagles timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Glenmor hos Gleneagles før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du foretar en langsiktig investering med Glenmor på Gleneagles, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg hos Glenmor på Gleneagles

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Glenmor på Gleneagles eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Glenmor på Gleneagles.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Glenmor på Gleneagles kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.