Bilde av Club La Costa Fraksjonelle Eierskap San Diego Suites
Bilde av Club La Costa Fraksjonelle Eierskap San Diego Suites
Bilde av Club La Costa Fraksjonelle Eierskap San Diego Suites
Bilde av Club La Costa Fraksjonelle Eierskap San Diego Suites
Bilde av Club La Costa Fraksjonelle Eierskap San Diego Suites

Adresse: CLC Marina del Sol, Urbanizacion Marina del Sol, Carretera Cadiz Variante km, 206, 29649, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.clublacosta.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på Club La Costa Fractional Ownership San Diego Suites? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Brøkdelte eierskap er en ikke-tradisjonell type timeshare eie. I stedet for å eie en uke eller to på ditt hjemsted, eier du et stykke av eiendommen selv. Hvert eierskap går til en bestemt leilighet på et dedikert feriested og tildeles en prosentandel av eierskapet, som du får når du selger det. Tildelingen av brøkpoeng gir deg større fleksibilitet, noe som betyr mye mer kontroll over ferien hvert år. Du vil ikke lenger være knyttet til det samme ferieåret inn, år ut. På slutten av leiekontrakten blir eiendommen solgt og du mottar en andel av fortjenesten! Med Club La Costa, får du tildelt et antall brøkpunkter som du kan bruke på en rekke forskjellige skianlegg i porteføljen.

Det er ikke nødvendig å bruke en bytte selskap i likhet med Intervall International, RCI or 7Across ettersom ditt CLC Fraksjonale eierskap lar deg bruke en rekke feriesteder innenfor den omfattende CLC -porteføljen. Travel & Leisure Group's Fraksjonalt eierskap forhandlere vil kunne forklare deg i detalj hvordan det fungerer, hvor fleksibelt det er og fulle fordeler med dette veletablerte timeshare-formatet.

Club La Costa på San Diego Suites tilbyr en unik ta på seg timeshare og Fraksjonert eierskap. Dette spesialbygde, state-of-the-art familieferiestedet ligger i Spanias Costa del Sol har eksklusiv status som en eneste eneste feriested, og er den første fasen av det sofistikerte California Beach Resort. Eiere kan nyte de vakre anlagte hagene for avslapping i skyggen, eller ta en solseng ved bassenget med fri form for maksimal solskinn. Mens det allerede er bortgjemt, er feriestedet også avskjermet fra omgivelsene, men klarer fortsatt å tilby fantastisk utsikt på grunn av sin forhøyede posisjon.

Voksne og barn er godt tatt vare på med det brede spekteret av aktiviteter som tilbys, inkludert førsteklasses treningsfasiliteter og nær tilgang til nærliggende strender som den 4 kilometer lange gylne sandstranden i Fuengirola. To restauranter på stedet dekker et utvalg av retter og retter, sammen med leiligheter utstyrt for alle dine selvbetjente behov. På kveldene kan du se de fantastiske solnedgangene fra feriestedet og deretter gå utenfor for det fantastiske nattelivet i nærheten av barer, klubber og strandunderholdning. Så for din egen eksklusive del av paradiset, Reise og fritid Gruppe Anbefaler å vurdere timeshare or Fraksjonert eierskap Med Club La Costa på San Diego Suites.

Kjøp Club La Costa Fraksjonal Eierskap San Diego Suites timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club La Costa Fraksjonal Ownership San Diego Suites før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club La Costa Fraksjonær Eierskap, San Diego Suites, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Fraksjonær Eierskap San Diego Suites

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club La Costa fraksjonelt eierskap San Diego Suites eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club La Costa Fraksjonal Ownership San Diego Suites.

Alle som ønsker å Selg timeshare Bruk av Club La Costa Fraksjonær Eierskap San Diego Suites kan være trygge med tanke på at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.