Bilde av Craggan House
Bilde av Craggan House
Bilde av Craggan House
Bilde av Craggan House
Bilde av Craggan House

Adresse: Heritage Property Scotland Ltd, Craggan Lane, Lochearnhead , FK19 8PX, Skottland
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: heritagepropertyscotland.co.uk

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Craggan House


Heritage Property Skottland, et lite familiedrevet selskap, har blitt etablert siden 2019 og spesialiserer seg på eiendomsforvaltning og ferieutleie.

Heritage Property Scotland er ansvarlig for forvaltningen av flere unike og karakteristiske eiendommer i og rundt Loch Lomond og Trossachs nasjonalpark område. Craggan House er lokalisert i Lochearnhead. Eiendommen, en eiendom fra århundreskiftet som en gang var eid av den lokale Herren, har blitt smakfullt forvandlet til to luksusvillaer.

Rabbits Warren Villa 1 er en luksuriøs villa på bakkeplan som ligger i Lochearnhead, og kan skilte med panoramautsikt over innsjøen og fjellene. Dette Fraksjonert eierskap består av ett dobbeltrom med eget bad og et andre romslig soverom med et separat stort familievåtrom. Det er en sovesofa og villaen har plass til 6 personer. Det er et stort velutstyrt kjøkken, spisestue og stue med 2 utendørs sittegrupper. Det er et hevet dekk og terrasse med utsikt over store hager. Eiendommen har privat off-road parkering og er tilrettelagt for funksjonshemmede.

Kjøper Craggan House timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Craggan House før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Craggan House, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på Craggan House

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg av Craggan House-eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med Craggan House.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke Craggan House kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.