Bilde av Canal Boat Club på Gayton Marina
Bilde av Canal Boat Club på Gayton Marina
Bilde av Canal Boat Club på Gayton Marina
Bilde av Canal Boat Club på Gayton Marina
Bilde av Canal Boat Club på Gayton Marina

Adresse: Blisworth Arm, Northamptonshire, East Midlands, NN7 3ER, England
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.canalboatclub.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Canal Boat Club på Gayton Marina? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Canal Boat Club at Gayton Marina er en av klubbens mest ettertraktede lokasjoner, som det er i Northamptonshire, et fantastisk hjørne av England som ofte blir oversett til fordel for mer sørlige destinasjoner. Marinaen ligger i en nydelig, sjarmerende landsby fylt med restauranter og kafeer for et kveldsmåltid eller en matbit i løpet av dagen. Det er utsikt over øvre Nene-dalen og mange muligheter til å ta båten for en behagelig drift nedover en kanal. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker tempoet i livet som tilbys av denne unike timeshare mulighet, sjansen til å bremse og tilbringe ekte kvalitetstid med kjære i utrolige omgivelser.

Det er mye å gjøre og se i området, inkludert kanadiske kyr i Milton Keynes, og Foxton Locks. Disse låser ble bygget i 1810 og er fortsatt i bruk i dag - du kan til og med gå gjennom dem på kanalen! Ganske og effektive, de er et spektakulært syn bare på egenhånd. Canalboat Club på Gayton Marina er stolt av å skryte av fasiliteter som gjør oppholdet ditt så sømløst som mulig, og det finnes restauranter i landsbyen som serverer deilig mat. Du vil aldri ønske å gå på en sand-, sjø- og svømmebassengferie igjen.

Kjøper Canal Boat Club på Gayton Marina timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Canal Boat Club på Gayton Marina før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Canal Boat Club på Gayton Marina, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Canal Boat Club på Gayton Marina

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Canal Boat Club på Gayton Marina eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Canal Boat Club på Gayton Marina.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Canal Boat Club på Gayton Marina kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.