Bilde av 12004 Modena Lane
Bilde av 12004 Modena Lane
Bilde av 12004 Modena Lane
Bilde av 12004 Modena Lane
Bilde av 12004 Modena Lane

Adresse: 120004 Modena Lane, Village Walk, Orlando, FL 32827, USA
Ring for mer informasjon: 01787

Interessert i eiendommer til salgs og leie på 12004 Modena Lane, Florida? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


12004 Modena Ln er et 1,554 kvadratmeter stort flerfamiliehus på en 5,506 kvadratmeter stor tomt med 3 soverom og 2 bad.

Det er en stor garasje. Det er restauranter, baner og bassenger på stedet. Eiere har egne sikkerhetspass. Du kan leie bil ved ankomst.

Dette er en 1/12 del av en luksuseiendom

Landsbyen har fantastiske fasiliteter. To bassenger, tennisbaner, restaurant, butikk. Det er aktiviteter i hovedadministrasjonsbygget. En timeplan over daglige hendelser vises der. Det er flotte tur- og sykkelruter rundt innsjøene. Supermarkeder og alle slags butikker og restauranter ligger 5 minutters kjøring på hver side av landsbyen.

Kakaostranden og Kennedy Space Center er omtrent en times kjøretur til Atlanterhavskysten og Tampa, Clearwater, St. Petersburg omtrent det samme på Gulfkysten. Du kan få det travelt eller bare slappe av i freden og roen på din egen lanai og uteplass og se fuglelivet gå forbi på innsjøen. 15 minutter fra Orlando flyplass og Disney World og 45 minutter fra Tampa.

Kjøper 12004 Modena Lane timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei 12004 Modena Lane før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med 12004 Modena Lane, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på 12004 Modena Lane

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge 12004 Modena Lane eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med 12004 Modena Lane.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke 12004 Modena Lane kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.