Kjøpe timeshare i Sveits

Hvis du bare kunne reise gjennom ett europeisk land, hvilket kunne du velge? Italia? Frankrike? Tyskland? Hva med en smak av tre i ett? Det kan bare bety Sveits! Kjent som et sommer- og vintersportparadis (bare se på de glitrende hvite 4000 m pluss alpetoppene og glitrende innsjøene), er Sveits der folk først gikk på ski for moro skyld.

Flotte navn fremkaller all romantikken og det glamorøse dramaet i fjelllivet: Zermatt, St Moritz, Interlaken, Gstaad, Jungfrau, Verbier og mer. Byer som Genève (den mest kosmopolitiske), Zürich (den mest opprørende), Basel og Lausanne hever seg med heftig kunstnerisk aktivitet og noen ganger brennende natteliv.

Utover afterski chic, edelweiss og Heidi ligger et komplekst land av samboende kulturer. Den har ikke bare fire språk (sveitsisk tysk, fransk, italiensk og romansk), men den kulturelle variasjonen som matcher.

Å kjøpe timeshare i Sveits kan betraktes som en investering i tiden din på ferie eller i utlandet. Enten du ønsker å kjøpe timeshare i Sveits for bruk som feriehus eller på forretningsreise, vil du finne et bredt utvalg av luksushoteller og feriesteder å velge mellom, for eksempel: -

Timeshare hoteller og feriesteder i Sveits

Å kjøpe et videresalg av timeshare i Sveits er enkelt, trygt og sikkert

Travel & Leisure Group overholder strengt lovgivning både i Storbritannia og europeiske myndigheter som dekker salg av videresalgstidsdeling, og vi er mangeårige medlemmer av RDO (Resort Development Organization) Og ARDA (American Resort Development Association) For din sjelefred.

Med priser som starter fra £995, har det aldri vært et bedre tidspunkt å kjøpe en eiendom i Sveits og oppleve luksusen som timeshare har å tilby. Klikk her For mer informasjon om kjøp av timeshare.

 

For mer informasjon om kjøp av timeshare i Sveits,

Ring nå 0800 071 4674

eller bruk vårt Kjøper Timeshare Forespørsel Form.

 

Vennligst sjekk vår Personvernserklæring for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.
Dette feltet er for validering formål og bør stå uendret.

Vennligst sjekk vår Personvernserklæring for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.
Dette feltet er for validering formål og bør stå uendret.

Selger timeshare i Sveits

Har du noen gang spurt deg selv "Hvordan selger jeg timeshare i Sveits?", vil du finne at det ikke kunne vært enklere. Travel And Leisure Group har solgt timeshare i Sveits i mange år og har bygget opp et uovertruffent rykte i bransjen.

Det er mange som ønsker å kjøpe timeshare i Sveits, og deres første stopp vil være en anerkjent timeshare-megler som oss selv.

Hvis du for øyeblikket eier en timeshare i Sveits og vurderer å selge den, så gjør Travel & Leisure Group til din første og siste samtale. Vi kan registrere timeshare på våre bøker helt gratis. For mer informasjon om salg av timeshare, Klikk her.

 

For mer informasjon om salg av timeshare i Sveits,

Ring nå 0800 071 1372

eller bruk vårt Gratis verdivurdering.

 

Leie timeshare i Sveits

Mange synes å leie timeshare i Sveits er et godt alternativ før de kjøper timeshare der. Å velge å leie en timeshare gir folk en sjanse til å inspisere en eiendom de kanskje vurderer å kjøpe seg inn i. Du vil finne at mange av våre kunder som ønsker å selge sin timeshare i Sveits også velger å legge den ut for utleie. Vi har mange eiere som velger å leie timeshare da de ikke kan bruke den, men ønsker å beholde den som en investering. For mer informasjon om timeshare-leie Klikk her.

For mer informasjon om leie av timeshare i Sveits,

Ring nå 0800 071 4674

eller bruk vårt Leie Timeshare Forespørsel Form.

Vennligst sjekk vår Personvernserklæring for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.
Dette feltet er for validering formål og bør stå uendret.

 

Relaterte artikler

Little Switzerland Resort

30/01/2023

Topp 10 Reisemål for Summer 2018 (Part One)

12/02/2018

Vi elsker solskinnet her i Storbritannia, og det får oss til å tenke på sommerferien 2018. Enten du planlegger å bestille snart eller venter på de siste øyeblikkene billig...


Jet2 Gjør skiferie enklere enn noen gang før

27/11/2017

Lever du ferielivet ditt i bakken? I så fall er du ikke alene. År etter år forblir skiferien et veldig populært valg blant reisende over hele verden. Det er...


Little Switzerland Resort

16/11/2016

Timeshare videresalg i Sveits

16/11/2016

1


Topp 10 Vacation spots i verden

11/07/2012

Ta en pause fra jobb, fra skolen, eller fra din dag til dag er rutine nødvendig en gang i en stund for å holde deg frisk fysisk og følelsesmessig. Men selvsagt vil du ha din ferie til å være veldig hyggelig og avslappende. For å hjelpe deg med å bestemme nedenfor, er noen av de beste ferieområdene rundt om i verden for å gjøre turen til en søt flukt.


Fem grønneste skianlegg i verden

30/04/2012

Når det gjelder å se på virkningene av klimaendringene, har skisteder (og skiløpere) mye å tape - bokstavelig talt. Selv om de ikke alene kan klandres for den globale oppvarmingskrisen, er det grunn til at skisteder ville være i forkant av miljømessig beste praksis, samt lobbyvirksomhet, kampanje og utdanning av folk så mye de kunne.


Forrige side | Neste side