Kjøpe timeshare i New Zealand

Å kjøpe timeshare i New Zealand kan betraktes som en investering i tiden din på ferie eller i utlandet. Enten du ønsker å kjøpe timeshare i New Zealand for bruk som feriehus eller på forretningsreise, vil du finne et bredt utvalg av luksushoteller og feriesteder å velge mellom, for eksempel:

Timeshare hoteller og feriesteder i New Zealand

Å kjøpe et videresalg av timeshare i New Zealand er enkelt, trygt og sikkert

Travel & Leisure Group overholder strengt lovgivning både i Storbritannia og europeiske myndigheter som dekker salg av videresalgstidsdeling, og vi er mangeårige medlemmer av RDO (Resort Development Organization) Og ARDA (American Resort Development Association) For din sjelefred.

Med priser som starter fra £995, har det aldri vært et bedre tidspunkt å kjøpe en eiendom i New Zealand og oppleve luksusen som timeshare har å tilby. Klikk her For mer informasjon om kjøp av timeshare.

 

For mer informasjon om kjøp av timeshare i New Zealand,

Ring nå 0800 071 4674

eller bruk vårt Kjøper Timeshare Forespørsel Form.

 

Vennligst sjekk vår Personvernserklæring for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.
Dette feltet er for validering formål og bør stå uendret.

Vennligst sjekk vår Personvernserklæring for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.
Dette feltet er for validering formål og bør stå uendret.

Selger timeshare i New Zealand

Har du noen gang spurt deg selv "Hvordan selger jeg timeshare i New Zealand?", vil du finne at det ikke kunne vært enklere. Travel And Leisure Group har solgt timeshare i New Zealand i mange år og har bygget opp et uovertruffent rykte i bransjen.

Det er mange som ønsker å kjøpe timeshare i New Zealand, og deres første stopp vil være en anerkjent timeshare-megler som oss selv.

Hvis du for øyeblikket eier en timeshare i New Zealand og vurderer å selge den, så gjør Travel & Leisure Group til din første og siste samtale. Vi kan registrere timeshare på våre bøker helt gratis. For mer informasjon om salg av timeshare, Klikk her.

 

For mer informasjon om salg av timeshare i New Zealand,

Ring nå 0800 071 1372

eller bruk vårt Gratis verdivurdering.

 

Leie Timeshare i New Zealand

Mange synes å leie timeshare i New Zealand er et godt alternativ før de kjøper timeshare der. Å velge å leie en timeshare gir folk en sjanse til å inspisere en eiendom de kanskje vurderer å kjøpe seg inn i. Du vil finne at mange av våre kunder som ønsker å selge timeshare i New Zealand også velger å legge den ut for utleie. Vi har mange eiere som velger å leie timeshare fordi de ikke kan bruke den, men ønsker å beholde den som en investering. For mer informasjon om timeshare-leie Klikk her.

For mer informasjon om leie av timeshare i New Zealand,

Ring nå 0800 071 4674

eller bruk vårt Leie Timeshare Forespørsel Form.

Vennligst sjekk vår Personvernserklæring for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.
Dette feltet er for validering formål og bør stå uendret.

 

Relaterte artikler

Golf og Country Club: Finn ditt ideelle spill i Storbritannia

24/09/2020

Kom 2021, forhåpentligvis får vi mer frihet til å blande oss, og når det skjer, hva med å vurdere et GOLF-feriested for neste års staycation !! Et helt britisk tidsfordriv som stammer fra...


Brasil - søkelyset på Rio de Janeiro

31/10/2018

Brasil er et av de mest varierte stedene i verden. Her er noen interessante fakta du kanskje eller kanskje ikke vet: Navnet Brasil kommer fra navnet på...


Seks ukjente feriemål for matelskere

01/08/2017

Hvis mat er kjærlighetsspråket, hvilken bedre måte å passe på deg selv enn en mat-sentrisk ferie? Verden har mange steder som er kjent for sitt kjøkken. Men...


Bryllupsreise Destinasjoner: New Zealand

20/06/2017

Alpine Village (New Zealand)

16/11/2016

Timeshare videresalg i New Zealand

16/11/2016

1


Bryllupsreise destinasjoner: Hvor finner du kaldt vær

07/08/2012

Par velger ofte bryllupsdatoen basert på bekvemmelighet. Par velger sommerbryllup, for eksempel på grunn av været og lettheten for gjestene å kunne delta. Derimot,...


Forrige side | Neste side