Kjøpe timeshare i Canada

Å, det er stort. Jævla stort. Og vi sikter ikke til Canadas størrelse (hele 10 millioner kvadratkilometer, noe som gjør det til verdens nest største land). Det vi snakker om her er håndtaket på en kanadisk ølkasse – stor nok til å passe hendene dine, selv med votter på.

Hvis du synes det er imponerende, bør du vurdere Canadas andre mondo-attributter. Terrenget er fylt med dem, fra mammutfjell til store isbreer til enorme polykromatiske himmelstrøk. Så er det skapningene som streifer rundt i terrenget og dets vannveier - grizzlybjørn, elg, isbjørn, knølhval - hver og en større enn den neste. Canada er umulig å mislike, men fortsett og prøv det.

Du liker ikke festivalfylte byer som Toronto og Montreal som tilbyr verdens beste livskvalitet? Ta deretter en dobbel dose historie i St John's, Newfoundland, Nord-Amerikas eldste by. Ikke forelsket i utsiktene til fotturer, ski eller snowboard over de skysprengende fjellene i Banff & Jasper nasjonalparker? Prøv en sakte tur gjennom de hvetebølgende præriene i Saskatchewan.

Å kjøpe timeshare i Canada kan betraktes som en investering i tiden din på ferie eller i utlandet. Enten du ønsker å kjøpe timeshare i Canada for bruk som feriehus eller på forretningsreise, vil du finne et bredt utvalg av luksushoteller og feriesteder å velge mellom, for eksempel:

Timeshare hoteller og feriesteder i Canada

Å kjøpe et videresalg av timeshare i Canada er enkelt, trygt og sikkert

Travel & Leisure Group overholder strengt lovgivning både i Storbritannia og europeiske myndigheter som dekker salg av videresalgstidsdeling, og vi er mangeårige medlemmer av RDO (Resort Development Organization) Og ARDA (American Resort Development Association) For din sjelefred.

Med priser som starter fra £995, har det aldri vært et bedre tidspunkt å kjøpe en eiendom i Canada og oppleve luksusen som timeshare har å tilby. Klikk her For mer informasjon om kjøp av timeshare.

 

For mer informasjon om kjøp av timeshare i Canada,

Ring nå 0800 071 4674

eller bruk vårt Kjøper Timeshare Forespørsel Form.

 

Vennligst sjekk vår Personvernserklæring for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.
Dette feltet er for validering formål og bør stå uendret.

Vennligst sjekk vår Personvernserklæring for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.
Dette feltet er for validering formål og bør stå uendret.

Selger timeshare i Canada

Har du noen gang spurt deg selv "Hvordan selger jeg timeshare i Canada?", vil du finne at det ikke kunne vært enklere. Travel And Leisure Group har solgt timeshare i Canada i mange år og har bygget opp et uovertruffent rykte i bransjen.

Det er mange som ønsker å kjøpe timeshare i Canada, og deres første stopp vil være en anerkjent timeshare-megler som oss selv.

Hvis du for øyeblikket eier en timeshare i Canada og vurderer å selge den, kan du gjøre Travel & Leisure Group til din første og siste samtale. Vi kan registrere timeshare på våre bøker helt gratis. For mer informasjon om salg av timeshare, Klikk her.

 

For mer informasjon om salg av timeshare i Canada,

Ring nå 0800 071 1372

eller bruk vårt Gratis verdivurdering.

 

Leie Timeshare i Canada

Mange synes å leie timeshare i Canada er et godt alternativ før de kjøper timeshare der. Å velge å leie en timeshare gir folk en sjanse til å inspisere en eiendom de kanskje vurderer å kjøpe seg inn i. Du vil finne at mange av våre kunder som ønsker å selge timeshare i Canada også velger å legge den ut for utleie. Vi har mange eiere som velger å leie timeshare fordi de ikke kan bruke den, men ønsker å beholde den som en investering. For mer informasjon om timeshare-leie Klikk her.

For mer informasjon om leie av timeshare i Canada,

Ring nå 0800 071 4674

eller bruk vårt Leie Timeshare Forespørsel Form.

Vennligst sjekk vår Personvernserklæring for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.
Dette feltet er for validering formål og bør stå uendret.

 

Relaterte artikler

Topp 10 Reisemål for Summer 2018 (del to)

20/02/2018

Forrige gang tok vi deg den første delen av de ti beste sommerdestinasjonene våre. Hvis du fremdeles leter etter inspirasjon, er det noen nye ideer for dine reiser. Sommer...


Liste over bøtteoversikt: Nordlys

30/10/2017

De fleste av oss har hørt om dem, men få av oss har sett dem. Nordlyset er en spektakulær naturlig hendelse og på bøttelister over mange mennesker...


Splish, Splash, Splosh: Våre topp fem vannparker i verden!

23/08/2017

Strandferier er fantastiske for å sole deg og fange havbrisen. De fleste av oss har verdifulle minner fra badehåndklepiknik omgitt av halvbygde sandkastler. Men noen ganger,...


Aucanada Club

16/11/2016

Canada House Beach Club

16/11/2016

Timeshare videresalg i Canada

16/11/2016

1


Online omdømmehåndtering: Hvorfor det er en nødvendighet for timeshare

10/06/2014

Online omdømmestyring er unektelig viktig. For hvert tiår fortsetter hele timeshareindustrien å utvikle seg og utvikle seg. Salgsprogrammer og programvare nyter nå mer sofistikering. Samfunnet ser nå...


Planlegger reisen til England

03/05/2012

Selv om det er kjent for røde Londonbusser, Big Ben og Royal Family, er det mye mer til England enn bare London. Og det er ganske enkelt å planlegge en tur til Storbritannia. Du har relativt få visumkrav, og engelsk som språk er allment kjent over hele verden, men det er noen ting å huske på.


Arbeid i utlandet: Farvel Kontor, Hei Lykke

10/11/2011

Å sitte fast på kontoret mens solen går ned ute er en ganske deprimerende opplevelse. Hvis du ser deg ut av vinduet ditt, kan du bare se par spasere gjennom parken, eller solsolere slapper av på stranden med en kul, forfriskende drink i hånden.

Enda verre, du kan slå hodet for å se vekk ut av vinduet for å finne at du ikke kan se noe i det hele tatt. Kanskje ditt kontor har utsikt over en industriområde, eller kanskje du sitter fast i et kjellerrom med en vegg eller et sett av ståltak som ditt eneste glimt av omverdenen. Alt du kan gjøre er å tenke på alt solkyset moro som foregår ute. Kanskje en eksentrisk millionær gir ut gratis iskrem, eller kanskje et improvisert vannsklie har blitt satt opp for alles glede. Mulighetene er uendelige.


Forrige side | Neste side