Kjøpe timeshare i Andorra

I 715 år, fra 1278 til 1993, levde andorranere under et unikt medfyrstedømme, styrt av franske og spanske ledere (fra 1607 og fremover, den franske statssjefen og den spanske biskopen av Seu d'Urgell). I 1993 ble dette føydale systemet modifisert med de titulære statsoverhodene beholdt, men regjeringen forvandlet til et parlamentarisk demokrati.

I flere tiår nøt Andorra sin status som et lite tilfluktssted for skatte- og bankfrihet og nøt godt av spanske og franske turister som ble tiltrukket av landets taxfree-shopping. Situasjonen har endret seg de siste årene ettersom Andorra begynte å beskatte utenlandske investeringer og andre sektorer. Turisme står for over 80 % av Andorras bruttonasjonalprodukt.

Å kjøpe timeshare i Andorra kan betraktes som en investering i tiden din på ferie eller i utlandet. Enten du ønsker å kjøpe timeshare i Andorra for bruk som feriehus eller på forretningsreise, vil du finne et bredt utvalg av luksushoteller og feriesteder å velge mellom, for eksempel:

Timeshare hoteller og feriesteder i Andorra

Å kjøpe et videresalg av timeshare i Andorra er enkelt, trygt og sikkert

Travel & Leisure Group overholder strengt lovgivning både i Storbritannia og europeiske myndigheter som dekker salg av videresalgstidsdeling, og vi er mangeårige medlemmer av RDO (Resort Development Organization) Og ARDA (American Resort Development Association) For din sjelefred.

Med priser som starter fra £995, har det aldri vært et bedre tidspunkt å kjøpe en eiendom i Andorra og oppleve luksusen timeshare har å tilby. Klikk her For mer informasjon om kjøp av timeshare.

 

For mer informasjon om kjøp av timeshare i Andorra,

Ring nå 0800 071 4674

eller bruk vårt Kjøper Timeshare Forespørsel Form.

 

Vennligst sjekk vår Personvernserklæring for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.
Dette feltet er for validering formål og bør stå uendret.

Vennligst sjekk vår Personvernserklæring for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.
Dette feltet er for validering formål og bør stå uendret.

Selger timeshare i Andorra

Har du noen gang spurt deg selv "Hvordan selger jeg timeshare i Andorra?", vil du finne at det ikke kunne vært enklere. Travel And Leisure Group har solgt timeshare i Andorra i mange år og har bygget opp et uovertruffent rykte i bransjen.

Det er mange som ønsker å kjøpe timeshare i Andorra, og deres første stopp vil være en anerkjent timeshare-megler som oss selv.

Hvis du for øyeblikket eier en timeshare i Andorra og vurderer å selge den, så gjør Travel & Leisure Group til din første og siste samtale. Vi kan registrere timeshare på våre bøker helt gratis. For mer informasjon om salg av timeshare, Klikk her.

 

For mer informasjon om salg av timeshare i Andorra,

Ring nå 0800 071 1372

eller bruk vårt Gratis verdivurdering.

 

Leie timeshare i Andorra

Mange synes å leie timeshare i Andorra er et godt alternativ før de kjøper timeshare der. Å velge å leie en timeshare gir folk en sjanse til å inspisere en eiendom de kanskje vurderer å kjøpe seg inn i. Du vil finne mange av våre kunder som ønsker å selge timeshare i Andorra også velge å legge den ut for utleie. Vi har mange eiere som velger å leie timeshare da de ikke kan bruke den, men ønsker å beholde den som en investering. For mer informasjon om timeshare-leie Klikk her.

For mer informasjon om leie av timeshare i Andorra,

Ring nå 0800 071 4674

eller bruk vårt Leie Timeshare Forespørsel Form.

Vennligst sjekk vår Personvernserklæring for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.
Dette feltet er for validering formål og bør stå uendret.

 

Relaterte artikler

Jet2 Gjør skiferie enklere enn noen gang før

27/11/2017

Lever du ferielivet ditt i bakken? I så fall er du ikke alene. År etter år forblir skiferien et veldig populært valg blant reisende over hele verden. Det er...


Destinasjoner Show 2017: Vi sees der!

18/01/2017

Travel & Leisure Group feirer sitt 25. forretningsår på Destinations Show 2017. De internasjonale timeshare-forhandlerne vil igjen stille ut på Destinasjoner: The Holiday and...


Hotell Andorra Tenerife

16/11/2016

Timeshare videresalg i Andorra

16/11/2016

1


Forrige side | Neste side