Å kjøpe timeshare i Spain

Å kjøpe timeshare i Spain kan anses som en investering i dine fremtidige ferier. Du har et stort utvalg resorter å velge fra, slik som -

Å kjøpe brukt timeshare i Spain er enkelt, trygt og sikkert med Travel & Leisure gruppen.

Vi overholder både Britiske og Europeiske lover som dekker salget av timeshare nøye, og vi har lenge vært medlemmer av TATOC  (The Timeshare Association), RDO (Resort Development Organisation), ARDA (American Resort Development Assciation) og ATHOC (Australian Timeshre and Holiday Ownershit Council) slik at du kan føle deg trygg.

Med priser som begynner på £995, har dt aldri vært et bedre tidspunkt å kjøpe eiendom i Spain på, og oppleve luksusen som timeshare har å tilby.

For mer informasjon om kjøp av timeshare i Spain, ring 800 56291 (Gratis) / +44 1787 881111 eller bruk vårt enkle skjema.

 

Å selge timeshare i Spain

Spør du deg selv “Hvordan selger jeg min timeshare i Spain?"Vel, det kunne faktisk ikke vært enklere. Vi har solgt timeshare i Spaini mange år, og vi har bygget et bra rykte for oss selv i industrien.

Uansett hva du tror, finnes det et stort antall mennesker som ønsker å eie en timeshare i Spainog deres første stopp vil være en megler av timeshare med et bra rykte slik so moss.

Om du for øyeblikket eier en timeshare i Spainog du vurderer å selge det, så kontakt Travel & Leisure gruppen. Vi kan registrere din timeshare i bøkene våre helt gratis.

For mer informasjon om å selge timeshare i Spain, ring 800 56291 (Gratis) / +44 1787 881111 eller bruk vårt enkle skjema.

 

Å leie timeshare i Spain

Å leie timeshare i Spainer det første valget som mange mennesker tar før de kjøper en timeshare der. Det gir dem en sjanse til å se på eiendommen de vurderer å kjøpe. Mange av klientene våre som ønsker å selge deres timeshare i Spainlegger de også ut til leie. Vi har også mange eiere som også bare leier ut deres timeshare fordi de ikke har mulighet til å bruke det, men fortsatt vil holde det ved like.

For mer informasjon om leie av timeshare i Spain, ring 800 56291 (Gratis) / +44 1787 881111 eller bruk vårt enkle skjema.